×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳

برخی نکات امنیتی و حراستی در استفاده از بانکداری الکترونیک که باید مورد توجه جدی کاربران و مشتریان بانک ها قرار گیرد.

۱- در هنگام استفاده از بانکداری الکترونیک، حتماً به آدرس درج شده در نوار آدرس دقت ویژه نمایید.

– ممکن است برخی افراد کلاهبردار با طراحی صفحاتی مشابه صفحات بانکداری الکترونیک، سعی در فریب کاربران و بدست آوردن مشخصه های خصوصی آنها (مانند شماره کاربری، رمز و …) نمایند. معمولاً در این موارد در برخی صفحات وب، فروشگاه های مجازی اینترنتی و یا ایمیل های دریافتی، لینک هایی با عناوین جعلی و دروغین قرار داده می شوند که کاربر را به استفاده از آن ترغیب نمایند. (به عنوان مثال از تعرفه های تخفیف استفاده می کنند) مشخصه های کاربری پس از وارد شدن در این گونه سایت ها ذخیره شده و از آن در جهت کلاهبرداری و سوء استفاده مالی استفاده می گردد. بنابراین همیشه مراقب این گونه سایت ها و صفحات جعلی باشید.

۲- حتی الامکان در مراکز عمومی نظیر کافی نت ها یا مکان هایی که اینترنت رایگان در اختیار شما می گذارند و از امنیت آن اطمینان کافی ندارید وارد اینترنت بانک خود نشوید.

۳- در صورتی که مجبور شدید در یک مکان عمومی از اینترنت استفاده کنید، دقت نمایید هنگام ورود رمز عبور، سایرین قادر به مشاهده رمز شما نباشند.

۴- تصور نکنید چون مبلغ قابل توجهی در حساب خود ندارید هدف مناسبی برای سارقان اینترنتی نیستید چرا که تمامی کاربران اینترنتی به یک میزان در معرض خطر تهاجم هستند، پس در هر شرایطی امنیت را جدی بگیرید.

۵- رمز اینترنتی خود را هر چند وقت یکبار تغییر دهید تا از امنیت آن اطمینان بیشتری داشته باشید.

۶- حساب خود را بطور مداوم کنترل نمایید.

۷- در صورت افشاء رمز عبور در اسرع وقت نسبت به تعویض آن اقدام نمایید.

۸- هرگز اطلاعات شخصی و بانکی خود را از طریق پست الکترونیک، پیام کوتاه، تلفن و … ارسال و یا بازگو نکنید. موسسات مالی هیچ گاه این اطلاعات را از این طرق درخواست نمی نمایند.

۹- شماره مشتری و رمز عبور خودتان را هیچ گاه یادداشت نکرده و تلاش کنید آن را به خاطر بسپارید. به هیچ عنوان رمز عبور خود را در اختیار دیگران، حتی کارکنان موسسات مالی قرار ندهید.

۱۰- برای رایانه شخصی خودتان یک نرم افزار امنیتی کارا و قابل اطمینان نصب کنید و در این باره با کارشناسانی که در این خصوص مهارت دارند مشورت نمایید.

۱۱- هیچ فایل و نرم افزار نامطمئنی را در سیستم خود دانلود و اجرا نکنید. در این شرایط احتمال دانلود یک کد مخرب و سپس اجرای مستقیم آن در رایانه توسط خود شما بسیار بالاست.

۱۲- اطلاعات محرمانه و مشخصه های کاربری خود را به صورت رمز نشده مانند فایل متنی (Text) در رایانه خود نگهداری نکنید. همچنین از یادداشت و نگهداری آنها در محل هایی نظیر کیف پول و یا ذخیره آن ها در حافظه تلفن همراه اکیداً خودداری نمایید.

برچسب ها : ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.