×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳

به گزارش کیوسک خبر به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی،عبدالله شیرکوند روز سه‌شنبه در نشست تبیین عملکرد دولت های یازدهم و دوازدهم در محل ایرنا استان بوشهر افزود: میزان پرداختی در قالب تعهدات کوتاه مدت شامل درمان نیز در پایان سال ۹۱، یکهزار و ۷۵ میلیارد و ۲۷۶ میلیون ریال بود که با افزایش ۵۴۱ درصدی در هفت سال گذشته اکنون پنج‎هزار و ۸۱۳ میلیارد و ۲۳۶ میلیون ریال رسیده است.

وی بیان کرد: شمار بیمه‌شدگان اصلی و تبعی استان بوشهردر سال ۹۱، ۸۳۰ هزار و ۷۹۲ نفر بود که اکنون با افزایش ۲۰ درصدی به ۹۹۸ هزار و ۵۳۱ نفر افزایش پیدا کرده است.

شیرکوند ادامه داد: از سال ۹۲ تا به امروز جذب پوشش بیمه شدگان اختیاری نیز با افزایش ۱۵۶ درصدی به پنج ‏هزار نفر و شمار جذب پوشش بیمه زنانه خانه دار نیز با افزایش ۲۷۴ درصدی به ۲ هزار و ۳۱۵ رسیده است.

وی یادآورشد: شمار بیمه شدگان توافقی نیز با افزایش ۳۵۹ درصدی در هفت  سال گذشته از ۱۱۲ به ۵۱۴ نفر افزایش پیدا کرده و شمار کارگاه‎های فعال زیرمجموعه سازمان نیز با افزایش ۱۶ درصدی به حدود ۲۰ هزار کارگاه افزایش یافته است.

شیرکوند ادامه داد: در شاخص جذب و پوشش کارگران ساختمانی نیز شمار این قشر از پنج هزار و ۵۱۲ نفر با افزایش ۱۴۵ درصدی در هفت سال گذشته اکنون ۱۳ هزار و ۴۸۱ نفر رسیده است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: در راستای حمایت ازملوانان پیشنهاد پوشش بیمه ای این افراد از سوی سازمان تامین اجتماعی برای تصویب در هیات دولت به وزارت کشور ارسال شده است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر یادآورشد:این استان در موضوع ضریب پشتیبانی با ضریب ۱۲ به یک (بیمه شده به مستمری بگیر) بهترین ضریب پشتیبانی سازمان تامین اجتماعی را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: سازمان تامین اجتماعی در استان بوشهر خدمات خود را از طریق ۱۵ شعبه، ۱۶ شعبه اقماری و ۹ کارگزاری رسمی به مردم ارائه می‌کند.

شیرکوند یادآورشد: شمار بیمه‌شده‎های تامین اجتماعی در استان بوشهر  ۳۴۰ هزار نفر است که با در نظر گرفتن افراد تبعی افراد تحت پوشش سازمان به حدود یک میلیون نفر می رسد.

وی گفت: از این میزان بیمه شده ۸۶ درصد آن بیمه اجباری است بدین معنی که این بیمه شده‎ها در کارگاه‎های مشمول بیمه تامین اجتماعی کار می‎کنند و ۱۴ درصد مابقی نیز شامل بیمه اختیاری مشاغل آزاد و بیمه‌‏های اختیاری است.

شیرکوند افزود: تعداد بازنشستگان و مستمری بگیران زیرمجموعه تامین اجتماعی در استان بوشهر ۳۰ هزار و ۶۲۴ نفر است که ماهانه ۷۰ میلیارد تومان به آنان پرداخت می‎شود.

وی یادآورشد: از سال ۹۲ تا ۹۸ تمهیدات ویژه‎ای برای بخشودگی جرایم کارفرمایان خوش حساب لحاظ شده که این مهم به منظور کمک و مساعدت با کارفرمایان در راستای شعارهای سال مبنی بر حمایت و رونق تولید اجرایی شده است.

وی گفت: یکی از شاخص‌های توسعه یافتگی در کشورهای پیشرفته، شاخص رفاه اجتماعی بوده که اساسی‌ترین مطلب آن پوشش بیمه‌ای اعم از درمانی و دیگر پوشش‌های مورد نیاز است..

وی در ارتباط با مهمترین اقدامات انجام شده از سوی سازمان تامین اجتماعی در دولت یازدهم گفت: در حوزه بیمه‎ای تعامل و گفتمان سازی با تشکل های کارفرمایی یکی از دستاوردهای مهم محسوب شده چراکه یکی از عوامل مهم در بخش توسعه تعامل ویژه با شرکای تامین اجتماعی از جمله  مجامع کارفرمایی، اتاق بازرگانی و مجمع امور صنفی به منظور بررسی مشکلات  آنان بصورت چهره به چهره بوده است.

شیرکوند ادامه داد: این مهم بصورت ویژه از سوی سازمان تامین اجتماعی واداره کل تامین اجتماعی بوشهر محقق شده ونتیجه آن تمهیدات ویژه ای است که در این راستا وبه منظور کمک به بخش تولید در راستای شعار هر سال به منظور حمایت از تولید و فراهم کردن شرایط به منظور رونق تولید  از سوی سازمان تامین اجتماعی است  .

وی گفت: انجام بازرسی از دفاتر قانونی اشخاص حقوقی  باتوجه به بخشنامه های موجود حسابرسی از دفاتر بصورت ۱۰ ساله انجام می شد که از سال ۹۶ در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی به بخش تولید صرفا آخرین سال مالی مورد بررسی قرار می گیرد.

مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر گفت: پرداخت مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد با این سازمان در گذشته تا ۱۸ ماه معوقه داشت که از پارسال کل بدهی ها پرداخت و بدهی های جاری نیز بروز است.

وی گفت: پرداخت متمرکز حقوق بازنشستگان ، مستمری بگیران و مقرری بگیران بیکاری از سال ۹۷ به صورت متمرکز توسط ستاد مرکزی واریز و پرداخت می شود.

شیرکوند افزود: از خرداد امسال تاریخ اعتبار دفترچه های درمانی بیمه شدگان حذف شده است که این امر باعث شد تا ۴۰۰ هزار مراجعه به شعب کاهش یابد.

وی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران را از سیاست های دولت دانست و یادآورشد:  با اجرایی شدن این مهم از سالجاری موجب افزایش حقوق  و رضایت مندی  آنان خواهد شد.

این مقام مسوول گفت: ازجمله این تمهیدات و مساعدت ها می توان به بخشودگی جرائم بیمه‌ای کارفرمایان خوش‌حساب، بازرسی از دفاتر قانونی به طور صرف در یکسال مالی آخر ( از سال ۹۶ )، اجرایی شدن  بند “و” ماده ٨٠  قانون برنامه پنجم توسعه که در طی آن کارفرمایان از بابت اشتغال کارگر جدید از معافیت سهم کارفرمایی برخوردار شدند اشاره کرد.

شیرکوند گفت: عدم نیاز کارفرمایان کارگاه‌های دارای زیر ١٠٠ نفر متقاضی تسهیلات بانکی به دریافت مفاصا حساب  از تامین اجتماعی ،صدور بخشنامه ویژه جهت قراردادهایتحقیقاتی و پژوهشی واعمال نکردن ضریب حق بیمه در خصوص این گونه قراردادها ومحاسبه حق بیمه بر اساس لیست وبازرسی از دفاتر قانونی  از سال ۹۲، صدور بخشنامه ویژه جهت شرکت های دانش بنیان و عدم اعمال ضریب محاسباتی جهت قرارداد اینگونه شرکتها با موضوع دانش بنیان بودن واحراز موضوع  ومحاسبه حق بیمه بر اساس لیست و بازرسی از دفاتر قانونی از سال ۹۷ از دیگر خدمات سازمان در استان بوشهر است.

وی ادامه داد: صدور بخشنامه خاص به منظور امکان رسیدگی به شکایات کارفرمایان درخصوص نحوه ابلاغ احکام مطالباتی ازسال ۹۳، اجرای طرح مشوق‌های بیمه ای کارفرمایان از سال ۹۷، همچنین طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی از سال ۹۶، افزایش مبالغ رسیدگی به اعتراض کارفرمایان در هیات‌های بدوی در استان بوشهر و رسیدگی به اعتراضات کارفرمایان در مرکز استان،  طرح انتخاب کارفرمایان نمونه که همه ساله ۵ نفر از کارفرمایان در سطوح مختلف براساس تعداد بیمه شدگان و تقدیر شایسته از آنان از دیگر خدمات ارائه شده از سوی سازمان در استان بوشهر است.

وی گفت: استقرار واحد بازرسی از دفاتر قانونی از سال ۹۶ در مرکز استان ، راه اندازی بازرسی الکترونیک از سال ۹۶ (به طوری که موجب افزایش دقت وسرعت در انجام کارهای شده است)، تفویض اختیار ۴۵ قسط به ادارات کل جهت تقسیط بدهی کارفرمایان در سال۹۶ ،تقسیط پلکانی بدهی کارفرمایان مدیون از سال ۹۷، تقسیط بدهی تا سقف ۳۰ میلیون تومان بدون وثیقه و همچنین اضافه شدن سایر وثایق از جمله چک وسفته به منظور تقسیط بدهی کارفرمایان دارای بدهی با مبلغ بالا از سال ۹۵ از دیگر دستاوردهای مهم سازمان در استان بوشهر محسوب می‌‏شود.

مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر گفت: از دیگر دستاوردها تشکیل و توسعه کارگزاری های رسمی تامین اجتماعی بوشهر در راستای برون سپاری و مکانیزه کردن امور و حرکت به‌ سوی تحقق دولت الکترونیک است که در این زمینه ۹ کارگزاری از سال ۹۳ در سطح استان تاسیس شده است .

وی گفت: ابلاغ الکترونیکی احکام مطالباتی کارفرمایان به میزان ۷۰ درصد که از سال ۹۳ آغاز شده، طرح نام نویسی متمرکز مخاطبان و تخصیص شماره تامین اجتماعی  (که در اجرای این طرح به یک میلیون ۱۰۷ هزار و۶۵۳ مورد شماره ۱۰ رقمی در بوشهر ) از جمله اقدام‌های صورت گرفته در راستای توسعه دولت الکترونیک در استان بوشهر است.

شیرکوند افزود: اجرای طرح تشکیل پرونده الکترونیک بیمه شدگان در استان بوشهر از سال ۹۸ محقق شد به طوری که ۴۹۳ هزار و ۷۸ پرونده فنی و ۲۸ هزار و ۷۴۲  پرونده مستمری مربوط به دوره‎های گذشته  اوراق آنها اسکن و به صورت الکترونیکی آرشیو است.

وی اظهار کرد: امکان ارسال لیست وپرداخت حق بیمه توسط کارفرمایان  به صورت غیر حضوری و الکترونیکی نیز از سال ۹۲ محقق شده و درحال حاضر ۹۶ درصد از کارفرمایان به صورت غیر حضوری لیست وحق بیمه ارسال وپرداخت می‎کنند.

شیرکوند عنوان کرد: اکنون از ۲۰ هزار کارگاه فعال استان ۱۹ هزار و ۲۰۰ مورد اینترنتی لیست ارسال می کنند.

شیرکوند اظهارداشت:انجام خدمات اکترونیک غیر حضوری نیز از دیگر دستاوردهای سازمان تامین اجتماعی در دولت تدبیر و امید است که پیش از این بصورت جزیی و اندک بود اما هم اینک عمده خدمات به صورت الکترونیک انجام می شود.

وی گفت: در استان بوشهر صدور و پرداخت فیش حق بیمه  بیمه شدگان خاص بصورت غیرحضوری (اینترنتی)  شده به گونه‎ای که درحال حاضر ۳۲ هزار و ۴۷ نفر از بیمه شدگان خاص بصورت اینترنتی حق بیمه پرداخت می‎کنند.

وی گفت: ۱۶ شعبه اقماری  نیز به منظور ارائه خدمات در مناطق فاقد شعبه وکارگزاری رسمی تامین اجتماعی با قابلیت اراه عمده خدمات سازمان از دیگر دستاوردهای استان طی هفت سال گذشته است.

شیرکوند عنوان کرد: در راستای توسعه خدمات الکترونیک از مهمترین اقدامات سازمان استفاده از خدمات نوین، فناوری اطلاعات وصنعت دیجیتال است که از ابتدای شروع دولت تدبیر وامید دردستور کار سازمان قرار گرفته و نتیجه آن افزایش سرعت و دقت در ارائه خدمات، کاهش هزینه های غیر ضرور ، کاهش ترددهای درون شهری ، جلوگیری از آلودگی هوا ، ایمنی سیستم ، جلوگیری از مراجعات حضوری به شعب سازمان و درنهایت رضایت مندی مخاطبین سازمانی را در پی داشته است.

وی افزود: راه اندازی و فعال سازی کمیته سلامت اداری وصیانت ازحقوق شهروندی از سال ۹۵ دراستان، راه اندازی و تشکیل کمیته نظام پیشنهادات از سال ۹۷، برگزاری آزمون طرح مدیران آینده  در سازمان تامین  اجتماعی (به منظور شناسایی افراد واجد شرایط در راستای شایسته سالاری جهت کلیه همکاران سازمان تامین اجتماعی از سال ۹۸) از دیگر دستاوردهای سازمان  در استان بوشهر محسوب می‌شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.