به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، غریب پور که به مناسبت هفته دولت، در هفته دهم «پویش ملی تولید، تدوام امید» و آیین افتتاح بزرگترین کارخانه احیای مستقیم بخش خصوصی در اردکان حضور یافته، تصریح کرد: سال گذشته ۲۷.۹ میلیون تن آهن اسفنجی تولید شد که حاصل آن تولید ۲۷ میلیون تن فولاد خام بود.
صدور ۱۲ میلیون تن فولاد
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت تاکید کرد: از این رقم, ۱۲ میلیون تن فولاد به خارج کشور صادر شد.
وی ادامه داد: صادرات فولاد یکی از اقداماتی است که دغدغه مقام معظم رهبری مبنی بر خام فروشی را برطرف می کند.
جایگاه تدابیر ستاد مقابله با کرونا
وی ارزش صادرات فولاد را ۴ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: تدابیر ستاد ملی مقابله با کرونا تاثیر به سزایی در رشد تولید و صادرات داشته است که ضروری است از این تدابیر تقدیر شود.
رییس هیات عامل ایمیدرو ادامه داد: سال قبل میزان صادرات فولاد ۳۷ درصد و مس دوبرابر رشد پیدا کرد.
وی درباره ویژگی های کارخانه فولاد اردکان گفت: تکنولوژی تولید آهن اسفنجی این واحد میدرکس است که با سرمایه گذاری ۷۵ میلیون دلار و ۸۵۰ میلیارد تومان و توسط شرکت های داخلی راه اندازی شده است.
به گفته غریب پور، اشتغال مستقیم این کارخانه ۵۰۰ نفر و اشتغال غیر مستقیم آن ۲ هزار نفر است.
وی افزود: خوشبختانه با رعایت پروتکل های بهداشتی، موردی از ابتلا به کرونا در این کارخانه یافت نشده است.
تولید فولاد جهانی کاهشی، ایران افزایشی
رییس هیات عامل ایمیدرو همچنین درباره آمار انجمن جهانی فولاد گفت: طبق گزارش جدید این موسسه، در شرایطی که تولید جهانی فولاد در هفت ماه ۲۰۲۰ بیش از ۵ درصد کاهش یافته ایران رشد تولید ۱۰ درصدی را رقم زده است.
وی تأثیر اقدامات ستاد ملی مقابله با کرونا را ارزشمند دانست و تصریح کرد: مجموعه اقداماتی که دولت در حوزه تولید انجام داده نه تنها به بی اثر شدن تحریم ها کمک کرده که سبب رشد صادرات معدن و صنایع معدنی شده که نتیجه تدابیر دولت و رییس جمهور است.
غریب پور افزود: میزان رشد تولید در چهار ماه ابتدای امسال در بخش فولاد خام ۹ درصد، آهن اسفنجی ۱۲ درصد و مس یک درصد بوده است.
وی تاکید کرد: جهش تولید و صادرات دغدغه مقام معظم رهبری را نیز برطرف می کند.