به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی منطقه اقتصادی خلیج فارس، حسن خلج طهرانی افزود: مجموع اعتبار مورد نیاز برای راهاندازی و اجرای پروژههای متنوع منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس طی امسال رقمی بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال پیشبینی شده است که اگر این بودجه به موارد اشاره شده اختصاص یابد، جهش چشمگیری در تکمیل زیرساختهای مورد نیاز رقم خواهد خورد.
وی گفت: بر اساس سند چشمانداز ۱۴۰۴، دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تن فولاد در کشور پیشبینی شده است که منطقه ویژه خلیج فارس در راستای تحقق این هدف، از سوی دولت موظف به پیگیری و تکمیل طرحهای تامین زیرساخت منطقه ویژه شده است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس افزود: در همین راستا شرکتی، با سهامداری شرکتهایی شامل فولاد هرمزگان، گلگهر، صبا فولاد خلیج فارس، مادکوش، فولاد قشم و ایمیدرو، به منظور تحقق «جهش تولید» فولاد تا سقف ۱۰میلیون تن در منطقه ویژه خلیج فارس تاسیس شده است.
وی ادامه داد: امیدواریم که با امکانات متنوع و گسترده منطقه ویژه در زمینه آبشیرینکنهای موجود، تکمیل پروژه انتقال پساب تصفیهخانه بندرعباس و خرید پساب فاضلاب برای تهیه آب، در کنار ظرفیت ۱۶۰ مگاواتی برق برای افزودن به شبکه سراسری برق و تامین گاز از خط صلح، بتوانیم شاهد تحقق تولید ۱۰ میلیون تنی فولاد در موعد مقرر باشیم.
خلج طهرانی عنوان کرد: با توجه به ورود ظرفیتهای جدید بخش آلومینیوم به مدار تولید، شاهد رشد ۷۰ درصدی تولید آلومینیوم در پنج ماه نخست سال ۱۳۹۹ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بودهایم.
وی افزود: بنابراین، بر اساس چشمانداز تولید فلز استراتژیک آلومینیوم، پیشبینی ما این است که بتوانیم بهمرور و تا سال ۱۴۱۰، ابتدا جایگاه بینالمللی آلومینیوم کشور را ارتقا دهیم و سپس امکان تبدیل شدن به یکی از قطبهای تولید شمش آلومینیوم در جهان را نیز فراهم آوریم.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس گفت: با برنامهریزیهای صورت گرفته، تاکنون در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس شاهد رشد و ارتقای شرکتها در کنار افزایش سرمایهگذاری از سوی سرمایهگذاران بخش معدن و صنایع معدنی بودهایم.