رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به آمار ناچیز قاچاق دام از کشور تصریح کرد: ۷۰ میلیون رأس دام در داخل کشور وجود دارد که تأثیر قاچاق کمتر از نیم درصد از این میزان بر اقتصاد و قیمت گوشت عقلانی نیست.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ علی مؤیدی خرمآبادی در حاشیه یکصد و سی و یکمین نشست اعضای اصلی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با ابراز گلایه از عدم توجه و عنایت سازمان صدا و سیما نسبت به جلسات اعضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، غیبت ۳ ساله این سازمان را غیر قابل توجیه دانست و بر جدیت حضور و مشارکت دستگاهها در جلسات اعضای اصلی تأکید کرد.
مؤیدی در خصوص قاچاق دام از کشور گفت: پیش از این ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با همکاری وزارت جهاد کشاورزی ضوابط جابجایی و حمل و نقل دام در داخل کشور را تصویب و ابلاغ کرده است.
وی در خصوص جلوگیری از خروج غیرقانونی دام گفت: اعتقاد ما بر اینست که تنها با کنترل مرز نمیتوان از قاچاق جلوگیری کرد بلکه باید در داخل کشور نظام هویتبخشی و پلاکگذاری را انجام داد که البته از گذشته اجرا شده است.
رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به آمار ناچیز قاچاق دام از کشور تصریح کرد: ۷۰ میلیون رأس دام در داخل کشور وجود دارد که تأثیر قاچاق کمتر از نیم درصد از این میزان بر اقتصاد و قیمت گوشت عقلانی نیست.
مؤیدی هدف از پلاککوبی را رهگیری دام تا زمان مصرف عنوان کرد و افزود: تا کنون حدود ۱۶ میلیون رأس پلاککوبی شده و این رقم رو به افزایش است، البته انتظار میرود کاستیها در این زمینه به سرعت جبران شود.
وی ظرفیتهای قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز را مورد توجه قرار داد و گفت: ترسیم و طراحی شبکههای توزیع، خرید و فروش، حمل و نگهداری برای مدیریت دام به شکل خرید تضمینی، کشتار به موقع و ذخیرهسازی برای تأمین دائمی پروتئین در داخل کشور و همچنین مدیریت صادرات به حد لازم و زمان محدود در جلوگیری از قاچاق دام تأثیر بسزایی خواهد داشت.
مؤیدی تأثیر قاچاق دام از کشور بر افزایش قیمت گوشت را بسیار ناچیز دانست و تصریح کرد: کاهش ۷۶ درصدی واردات دام به کشور متأثر از تولید دام مازاد بر مصرف، خود شاهدی بر صدق این مدعا است بطوریکه تنها در استان آذربایجان غربی یک میلیون دام مازاد تولید میشود.
رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز همچنین گفت: لاستیکهای سبک و سنگین مشمول تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز خواهند بود.
وی با بیان اینکه از این پس عرضه لاستیک از طریق سامانه جامع تجارت خواهد بود تأکید کرد: عدم رعایت ثبت اطلاعات فروش در سامانه جامع تجارت مصداق تخلف عرضه خارج از شبکه خواهد بود و دستگاههای نظارتی مکلفند با متخلفین برخورد قانونی نمایند.
مؤیدی همچنین از بررسی و تصویب آخرین مقررات مربوط به تعیین تکلیف پروندههای بلاتکلیف در حوزه رمزارزها خبر داد و گفت: در پی تشکیل یک هزار پرونده در حوزه رمزارزها حدود ۵۰۰ هزار دستگاه استخراج ارز دیجیتال(ماینر) توقیف شده و در حال رسیدگی است که با مقررات جدید که موصوبه ستاد و ابلاغیه ریاست جمهوری است در روزهای آتی تعیین تکلیف میشود.
وی در خاتمه گفت: برطرف شدن خلأهای نظارتی و تعیین حدود بین برخی استانها از دیگر تصمیمات این نشست بود که با همکاری نیروهای مسلح تعیین و بزودی ابلاغ خواهد شد.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=45841