منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آئین اختتامیه سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور که شامگاه یکشنبه به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد در ارتباط تصویری با این مراسم، اظهار داشت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تمام تلاش خودش را مصروف داشته و خواهد داشت تا در چهارچوب سند دانشگاه اسلامی، موضوع توجه به آموزههای قرآنی را بیش از پیش مدنظر قرار دهد و در برنامههای مختلف به آن توجه کند.
به گزارش کیوسک خبر به نقل از ایلنا، منصور غلامی، فضای معنوی ماه ربیع الأول را یادآور شخصیتهای عظیم وگران قدر بشری، پیامبرگرامی اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) و آنچه که آن بزرگواران از خود به یادگار گذاشتهاند دانست و گفت: برگزاری جشنواره سراسری قرآن و عترت در این ایام مبارک تقارن بسیار ارزشمند و مغتنمی است.
وی با بیان اینکه جشنواره سراسری قرآن و عترت از قدیمیترین جشنوارههای فرهنگی در بخش دانشجویی کشور است که امسال سی و پنجمین دوره آن برگزار میشود، افزود: پیوستگی در برگزاری این جشنواره در مقایسه با دیگرجشنوارهها و نیز استقبال پرتعداد دانشجویان، این جشنواره را استثنائی نموده است.
وی با تأکید بر اینکه این جشنواره از نظر موضوعی تنوع زیادی دارد، ادامه داد: طبیعی است وقتی که به عنوان قرآن و عترت توجه میکنیم به این معنا برمیگردیم که این جشنواره مسئول حفاظت از امانتی است که پیامبر گرامی اسلام (ص) در میان امت خود بهجای گذاشته و اینها همان قرآن و عترت (ع) هستند.
وزیر علوم، با اشاره به اینکه امسال حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی این وزارتخانه با همکاری سایر معاونتها در دانشگاهها به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان این جشنواره را برگزار میکند، تصریح کرد: مشکلات ایجاد شده ناشی از گسترش بیماری کرونا فضای متفاوتی در برگزاری این رویداد عظیم قرآنی ایجاد کرده است.
وی تصریح کرد: امیدواریم با استفاده از ظرفیتهای فضای مجازی و فرصت فراهم شده از این طریق، ممارست و تمرین لازم در این رابطه صورت بگیرد تا انشاءا… در سال جاری و نیز سالهای آینده با برطرف شدن این بیماری، همچنان بتوان از فضای مجازی جهت پوشش گستردهتر ملی و حتی پوشش بینالمللی آن استفاده نمود.
غلامی، مهمترین پیام این جشنواره براساس آموختههای اسلامی را بسط اخلاق درتمام تلاشها و اجزای زندگی عنوان کرد و افزود: توجه به مکارم اخلاقی از جمله پیامهای جدی جشنوارههای این چنینی است که به نام قرآن کریم و توجه به سیره اهل بیت (ع) برگزار میشود و البته حضرت محمد مصطفی (ص) یک اسوه کامل برای مؤمنین و مسلمانان هستند و همان گونه که ایشان فرمودهاند برای اتمام مکارم اخلاق مبعوث شده اند.
وزیر علوم، با بیان اینکه توصیه و تأکید اصلی برای شرکتکنندگان در این جشنواره بهرهمندی از پیام اصلی قرآن کریم و سیره اهل بیت (ع) است، گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تمام تلاش خودش را مصروف داشته و خواهد داشت تا در چهارچوب سند دانشگاه اسلامی، موضوع توجه به آموزههای قرآنی را بیش از پیش مدنظر قرار دهد و در برنامههای مختلف به آن توجه نماید.
غلامی، با بیان اینکه در برگزاری جشنوارههای این چنینی و مخصوصاً جشنواره قرآن و عترت تمام زمینههای ممکن برای گسترش آموزههای فرهنگ قرآنی را باید مدنظر و توجه قرار دهیم، خاطر نشان کرد: این فعالیت در سالهای مختلف به خوبی پیگیری شده و حتماً فضاهای تازه و زمینههای جدید و نوآوریهای دیگر در این زمینه باقی است که انشاءا… در استمرار این جشنواره باید به آن توجه نمود.
وی، استفاده از تجربیات کسب شده در هر جشنواره برای مدیریت و برنامهریزی جشنواره بعدی را یک مسئولیت و رسالت مهم دانست و با قدردانی از همه دانشجویانی که در این جشنواره شرکت کرده و با انگیزه و علاقه در رشتههای گوناگون قرآنی و سیره اهل بیت (ع) تلاش کردند، افزود: از مربیان، اساتید و داوران گرامی نیز تشکر میکنم که با دقت نظر خودشان موجب بهترشدن این جشنواره و تشویق شرکتکنندگان در این برنامهها میشوند.
وزیر علوم، همچنین با قدردانی از مسئولان برگزاری و پشتیبانیکننده در دانشگاه صنعتی اصفهان که میزبانی این جشنواره را پذیرفتند، گفت: در این زمینه قدردان فعالیتهای معاونت فرهنگی وزارت علوم و همه معاونان و مدیران فرهنگی دانشگاهها و مراکز علمی سراسرکشور نیز هستیم.
وی در پایان با آرزوی سلامتی برای همه شرکت کنندگان در این جشنواره، ابراز امیدواری کرد در سالهای آینده با از بین رفتن بیماری کرونا، شاهد برگزاری باشکوه جشنواره به صورت حضوری باشیم.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=47258