×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
افتتاح خط تولید “کیت تشخیص فوری کرونا” در ایران توسط ستاد اجرایی فرمان امام/ جهانگیری: ساخت این کیت‌ها دغدغه مشترک همه مسئولان نظام دراین ماهها بود/ مخبر: ازاین پس امکان تشخیص کرونا درعرض ۱۵ دقیقه و با قیمت ارزان فراهم شد

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، صبح امروز در مراسمی با حضور جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، ستاری معاون علمی رئیس‌جمهور، رئیسی معاون وزیر بهداشت و معاونان و مدیران مجموعه ستاد اجرایی ، خط تولید کیت‌های تشخیص فوری کرونا به صورت ویدئوکنفرانسی به بهره‌برداری رسید.

در این مراسم که در محل نمایشگاه دستاوردهای ستاد اجرایی فرمان امام برگزار شد، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور پس از افتتاح خط تولید این کیت‌ها گفت: کشور به این محصول بزرگ دانش‌بنیان نیاز داشت و دسترسی به آن، دغدغه مشترک مسئولان نظام طی این ماهها بود و لذا این دستاورد بزرگ ستاد اجرایی فرمان امام را باید به رهبرمعظم انقلاب و همه مردم و جامعه سلامت تبریک بگویم.

وی افزود: برادر عزیزم آقای دکتر مخبر از مدیران بزرگ و ارزشمند کشور هستند ودر تمام این سالها هرجا در کشور خلأ و نیازی پیش آمده ایشان و مجموعه ستاد با ریسک‌پذیری بالا وارد میدان شدند و تا حصول نتیجه پای کار ایستاده‌اند.
معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: دستیابی به فناوری و تولید این کیت، در راستای جهش توسعه علمی و فناوری و یک دستاورد ملی است که بابت آن از تمام مجموعه ستاد اجرایی و محققان جوان آن قدردانی میکنم.

جهانگیری با اشاره به موضوع بیکاری و آسیب ویروس کرونا به اشتغال گفت: باید در دولت راهکار و منابع مالی پیدا کنیم که ظرف روزهای آینده بتوانیم کمک‌های معیشتی بین مردم به ویژه درمناطق محروم و آسیب‌دیدگان این بحران توزیع کنیم، اگر چه نهادهای عمومی مخصوصا ستاد اجرایی فرمان امام درمقاطع مختلف با فرمان رهبرمعظم انقلاب کمک‌های خوبی دراین مناطق به آسیب‌دیدگان کرونا انجام داده‌اند.

محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام نیز دراین مراسم با اشاره به مشخصات کیت تشخیصی جدید گفت: دستیابی به دانش ساخت این کیت قدم بزرگی برای مهار کرونا در کشور است و ارزش دستیابی به آن کمتر از واکسن کرونا نیست چرا که ازاین طریق میتوان به غربالگری و قطع زنجیره انتقال تسریع بسیار بالایی بخشید.

وی افزود: استفاده از این کیت جدید، دیگر نیاز به محیط آزمایشگاهی و حضور پزشک ندارد وبرخلاف کیت‌های پی‌سی‌آر فعلی که ۴۸ ساعت برای نشان دادن نتیجه زمان لازم دارد، در هر محیط و منطقه‌ای میتوان در کمتر از ۲۰ دقیقه ابتلای فرد به کوید۱۹ را متوجه شد.

مخبر با اشاره به گران بودن کیت‌های فعلی مورد استفاده در سیستم درمانی و پزشکی افزود: قیمت کیتهای‌ ساخته شده توسط ستاد اجرایی فرمان امام، ۴۰ درصد ارزان‌تر از کیت‌های فعلی و نهایتا ۲۰۰هزارتومان است.

رئیس ستاد اجرایی با اشاره به اقدام جهادی نیروهای دانش بنیان ستاد در دستیابی به این کیت‌ها گفت: در کمتر از ۲۲ روز جوانان دانشمند ما توانستند خط تولید این کیت‌ها را راه‌اندازی کنند و از امروز میتوانیم روزانه ۲۰۰ هزار کیت تولید و تحویل جامعه سلامت بدهیم.

وی افزود: ستاد اجرایی با تمام قدرت و به صورت شبانه‌روزی در تمام حوزه‌های مقابله با کرونا ازقبیل تولید واکسن کوید ۱۹، تولید کیت تشخیص و داروهای مورد نیاز ، ماسک و محلول ضدعفونی و تجهیزات پزشکی و کمک به آسیب دیدگان کرونا ازطریق توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی و هرچیزی که مردم و جامعه سلامت دراین مسیر نیاز داشته باشند ، فعال است و ازهیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

در ادامه این برنامه سورنا ستاری معاون علمی رئیس‌جمهورنیز در سخنانی کوتاه ضمن قدردانی از اقدامات ستاد گفت: از دکتر مخبر و مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام تشکر میکنم که گرایش به سمت “دانش بنیان” ها را به یک فرهنگ تبدیل کردند.

وی افزود: همین فرهنگ دانش‌بنیانی باعث شد جوانان ما در حوزه تولید کیت، ماسک، دارو و انواع تجهیزات به خودشان جرأت ورود به میدان بدهند و در زمره برترین های جهان قرار بگیریم.

گفتنی است در ابتدای این برنامه، معاون اول رئیس جمهور طی بازدیدی از نمایشگاه دستاوردهای ستاد اجرایی فرمان امام ، از نزدیک با بخشی از خدمات و دستاوردهای زیرمجموعه‌های ستاد مانند بنیادهای برکت، احسان، گروه اقتصادی تدبیر، سامانه ۴۰۳۰، کاروان سلامت و تله مدیسین، گروه کشاورزی و … قرار گرفت.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.