مدیر آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: از امروز توانمندیهای دانشگاه فنی و حرفهای به توانمندیهای شبکه آزمایشگاه فناوریهای راهبردی اضافه خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، همایش روز ملی پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای ظهر امروز با حضور غلامحسین رحیمی شعرباف معاون محترم پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رضا اسدیفرد مدیر آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفهای در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
اسدیفر در این همایش با اشاره به عضویت دانشگاه فنی و حرفهای به شبکه آزمایشگاههای راهبردی معاونت علمی ایران اظهار داشت: بناست که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارتباط نزدیکتری با دانشگاه فنی و حرفهای داشته باشد. یکی از مواردی که محققین ما همواره از کاستی آن گلایه داشتند بحثهای خدمات آزمایشگاهی بوده است. آنها اغلب گلایه داشتند سیستمهایی که دانشگاهها بتوانتد توسط آن به هم خدمات دهند خیلی روان نبوده و قطعات دستگاهی آن بسیار قیمت بالایی دارد.
وی افزود: در کشور ما روال تامین تجهیزات و دستگاه اینگونه است که دستگاهها از طرق مختلف خریداری میشد اما ردیفی برای تعمیر و تجهیزات آن دستگاهها داده نمیشد. همین ایدهای شد تا ما را به این نتیجه برساند که باید سازو کاری برای بهبود اوضاع در نظر بگیریم.
وی ادامه داد: در سال ۸۲ ما این تجربه را آغاز کردیم و دانشگاههایی که قصد ارائه خدمات در حوزه نانو را داشتند در یک شبکه آزمایشگاهی جمع کردیم و تا سال ۹۳ این کار ادامه داشت. حدود ۸۰ دانشگاه و پژوهشگاه تعداد هزار دستگاه پیشرفته را در این شبکه به اشتراک گذاشتند.
مدیر آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: از سال ۹۳ با حمایت دکتر ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری دامنه این شبکه آزمایشگاهی گستردهتر و خدمات به همه حوزههای فناوریهای پیشرفته و حتی عادی ارایه شد.
وی افزود: در همین شش هفت سال شبکه ما یک رشد و جهشی داشت و اکنون حدود ۷۵۰ دانشگاه، پژوهشگاه و شرکتهای خصوصی عضو این شبکه هستند. همچنین حدود ۱۷ هزار دستگاه نیز در این شبکه خدمات میدهند.آدرس این شبکهlabsnet.ir است.
اسدی فر خاطر نشان کرد: همه اینها برای این بود که آزمایشگاهها بتوانند خدمات بهتری به پژوهشگران و دانشمندان ارائه دهند. یک سری از خدمت گیرندههای این شبکه اساتید، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و شرکتهای دانش بنیان هستند.
وی افزود: ما هر سال برای اساتید تخفیف هایی را در این شبکه در نظر میگیریم که اساتید میتوانند برای خدمات آزمایشگاهی و پژوهشگاهی تا سقف چهار میلیون تومان از سوی معاونت علمی برای کارهای کمک هزینه دریافت کنند. همچنین برای دانشجویان دکتری، شرکتهای دانش بنیان حدود ۴۰ درصد و برای اعضای بنیاد ملی نخبگان ۹۰ درصد تخفیف در نظر گرفته شده است.
مدیر آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: از امروز توانمندیهای دانشگاه فنی و حرفهای به توانمندیهای شبکه آزمایشگاه فناوریهای راهبردی اضافه خواهد شد. این دانشگاه میتواند علاوه بر اینکه خدمات خود را ارایه دهد از سایر خدمات این شبکه نیز استفاده کنند.
در ادامه این برنامه تفاهم نامهای میان دانشگاه فنی و حرفهای و مدیر آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای پیوستن دانشگاه فنی و حرفه ای به شبکه آزمایشگاه فناوریهای راهبردی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری امضا شد.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=53135