به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه، در این نشست دکتر حمید کردبچه رئیس پژوهشکده بیمه، ضمن تبریک هفته پژوهش و اشاره به اهمیت پژوهش و تحقیقوتوسعه در سطوح خرد و کلان گفت: بنگاههای اقتصادی برای کسب سهم بازاری و سود بالاتر(در سطح خرد) همواره در حال رقابت بوده و مهمترین ابزار آنها برای ارتقاء و بهبود محصولات و خدمات و ارائه محصولات جدید و بهبود رضایت مشتری، پژوهش و تحقیقوتوسعه است و مطالعات نشان داده است صنایعی که به پژوهش و تحقیقوتوسعه توجه دارند نسبت به صنایع دیگر از سودآوری بالاتری برخوردارند. در سطح ملی نیز رقابت پذیری بیشتر از تحقیق و توسعه قوی تر حاصل می شود.
وی با اشاره به سهم تحقیق و توسعه چند کشور از تولید ناخالص که بعضا تا ۵ درصد بالغ می شود، وضعیت کشور را با سهم ۰،۸۳ درصدی مطلوب ندانسته و این را در بلند مدت باعث عقب ماندگی نسبی کشور از رقبای منطقه ای دانسته که می تواند هشدار دهند باشد.
رییس پژوهشکده بیمه با اشاره به گزارش مکینزی در خصوص مقایسه صنعت بیمه با چند صنعت دیگر، وضعیت تحقیق و توسعه در صنعت بیمه به ویژه در حوزه فن آوری های نوین را نامناسب و آن را عامل ضعف جدی سودآوری و بهره وری صنعت دانست، که به نظر میرسد وضعیت صنعت بیمه کشور نیز چنین باشد.
دکتر کردبچه تأکید کرد: پژوهشکده بیمه با حمایت بیمه مرکزی و مشارکت صنعت بیمه و با اجرای برنامههای مناسب تلاش کرده که در حوزه ارتقا پژوهش در صنعت بیمه و کاربردی تر شدن آنها حرکت نماید. وی همچنین ابراز امیدواری کرد که پژوهشکده بیمه با برنامههای جامع بتواند این وضعیت را در سالهای بعد بهبود بخشد.