به گزارش کیوسک خبر به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، علی اکبر ربیع زاده اظهار داشت: ایجاد امکان پرداخت برخط روزانه به داروخانه ها و درمانگاه های طرف قرارداد از دستاوردهای بزرگی است که با تلاش همکاران واحدهای مختلف، شاهد آن هستیم.
وی افزود: به منظور افزایش مشارکت داروخانه ها و درمانگاه های طرف قرارداد و تشویق این مراکز در اجرای عملیات نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک، ۳۰درصد عملکرد داروخانه و ۸۰درصد عملکرد درمانگاه در پایان روز محاسبه و از طریق سرویس پرداخت بانک رفاه به حساب مراکز مورد اشاره واریز می شود.
ربیع زاده گفت: از دیگر اقدامات مهم صورت گرفته می توان به پیاده سازی API های نسخه نویسی و نسخه پیچی برای نرم افزار های مطب، درمانگاه، داروخانه و پاراکلینیک به منظور یکسان سازی درگاه ورود درمانگران و طرح تبادل نسخ الکترونیک اشاره کرد که در حال حاضر در تعدادی از داروخانه ها و مطب ها عملیاتی شده است.
وی افزود: همچنین با توجه به نیاز مبرم سامانه نسخه الکترونیک به کدینگ جامع حوزه نسخه نویسی دارو، برای ایجاد سهولت، تسریع و افزایش صحت نسخ تجویزی درمانگران، کدینگ دارویی نهایی شده، در سامانه نسخه الکترونیک بارگذاری شد.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: به همین منظور برای اجرای “طرح تبادل نسخ الکترونیک”، سازمان های بیمه گر و شرکت های دارای نرم افزار مطب و همچنین مراکز سرپایی مکلف خواهند بود کدینگ مذکور را در تمامی سامانه های نسخه نویسی سطح کشور عملیاتی کنند.