به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مریم محمدی رئیس اداره محیط زیست جزیره کیش با اشاره به افزایش جمعیت کلاغهای هندی در این جزیره گفت: کلاغهامعضلاتی در جزیره کیش به وجود آورده و محیط زیست را تهدید میکنند و ما روشهای مختلفی را با همکاری شرکت عمران، آب و خدمات پیش گرفتیم تا لانههای این پرندگان تخریب و درختان بلندی که مناسب لانهسازی این پرندگان است کوتاه شوند تا فرهنگ سازی مورد نیاز نیز انجام شود.
وی افزود: شکار کردن این پرندگان یکی دیگر از راهکارهای کم کردن جمعیت آنها میباشد افزود: شکار کلاغها را به صورت آزمایشی انجام داده تا ببینیم بازده آن به چه صورت بوده و روزانه چه تعداد کلاغ میتوان شکار کرد.
محمدی گفت: با توجه به اینکه شکار کلاغها به عنوان آخرین راهکار در نظر گرفته شده از سوی محیط زیست کیش اراده شده است از گروهها و حامیان حیوانات تقاضا کردیم تا در صورت ارائه راهکار بهتر در این این مورد جایگزینی برای روش کشتار این پرندگان ارائه کنند.
رئیس اداره محیط زیست کیش تاکید کرد: قصد ما از بین بردن این پرندگان نیست و تنها هدف ماکنترل جمعیت کلاغها در جزیره کیش بوده و مدت زمان انجام این کار بستگی به تعداد حذف روزانه این پرندگان از چرخه محیط زیست است.
بر اساس نظریه کارشناسان محیط زیست، از آسیبهای ناشی از ازدیاد جمعیت کلاغها میتوان به نا امنی آسمان کیش برای عبور سایر پرندگان، تخریب لانه و شکار سایر گونههای پرندگان، کاهش شدید جمعیت گونههای بومی، عدم تغذیه پرندگان شکاری، رقابت بین جمعیت کلاغ و سایر گونهها، اشغال زیستگاهها، آسیب جدی به نوزادان آهوان و لاکپشتهای دریایی و جوجههای اشاره کرد.
همچنین بر طبق نظر کارشناسان، استفاده از سطلهای زباله دربدار، پوشاندن فضاهای خالی موجود در نمای بیرونی ساختمانها، فرهنگ سازی، تخریب لانههای این پرندگان، تولید صدای پرندگان شکاری و پخش آن در محیط، از جمله اقدامات و راهکارهایی است که میتواند از پراکنش و افزایش جمعیت این گونهها در جزیره جلوگیری کند.
سازگاری این پرندگان با انواع محیط زیست، افزایش زبالههای انسانی، زاد و ولد بالا، طول عمر، همه چیز خوار بودن، تهاجمی بودن، نبود دشمن طبیعی، غذادهی توسط انسانها از دلایل موثر ذکر شده کارشناسان در افزایش جمعیت کلاغهای هندی جزیره می باشد.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=80624