مدیرعامل کزغال: حفظ جایگاه بزرگترین تولیدکننده زغال سنگ کشور برای هفتمین سال متمادی و البته علیرغم دشواری های متعدد سال های اخیر که عمدتاً ناشی از اعمال تحریم های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران بوده، حاصل تلاش مجموعه ارکان، کارکنان و ذی نفعان است. در حالی که این شرکت از اواخر سال گذشته با نماد “کزغال” وارد بازار سرمایه شد، دستیابی به چنین توفیقاتی، صیانت و حمایت از حقوق ۴ میلیون سهامدارانی است که به این مجموعه اعتماد کرده و سرمایه خود را در جهت حمایت از تولید ملی در قالب سهام کزغال، به کار گرفته اند.
کریتی ثانی در ادامه افزود: سال ۱۳۹۹ را با همت و همدلی کلیه نیروها، با برنامه ریزی جامع و پایش مستمر عملکرد بخش های مختلف، با موفقیت به پایان رساندیم تا شرکت زغال سنگ پروده طبس برای هفتمین سال متوالی بر قله تولید زغال سنگ کشور بایستد و با حداکثر توان از تولید فولاد کشور، به عنوان یک صنعت ملی، پشتیبانی نماید.
خلاصه عملکرد کزغال در سال ۱۳۹۹
کریتی ثانی اظهار امیدواری نمود که در سال ۱۴۰۰، منویات مقام معظم رهبری در اسرع وقت در برنامه ریزی ها و قوانین بالادستی لحاظ گردد تا با حداکثرسازی “پشتیبانی ها” و “مانع زدایی ها”، مسیر کار به خصوص در بخش معدن که ارزش افزوده قابل ملاحظه ای برای اشتغال مولد دارد، هموارتر شده و چرخ “تولید” پرشتاب تر از قبل به حرکت خود ادامه دهد. وی در ادامه به تشریح اهداف برنامه شرکت زغال سنگ پروده طبس در سال ۱۴۰۰ پرداخت و اعلام نمود که بهره برداری از کارگاه استخراج E4 به عنوان هشتمین کارگاه لانگوال شرکت، در اوایل سال جاری به اتمام خواهد رسید و مطابق برنامه زمان بندی، بیش از ۳ هزارتن تجهیزات استخراج، جهت اورهال و تعمیرات دوره ای، به سطح معدن منتقل خواهند شد تا بعد از آماده سازی مجدد، در کارگاه لانگوال W3 مستقر شوند. عملیات بهره برداری از ذخیره ۱ میلیون و ۵۰۰ هزارتنی کارگاه W3 از آبان ماه ۱۴۰۰ آغاز و حدود ۲۲ ماه به طول خواهد انجامید.
کریتی ثانی در خصوص برنامه ۱۴۰۰ توضیح داد که اهداف برنامه ۱۴۰۰ در مقایسه با دوره سال ۱۳۹۹ در سه حوزه حفریات معدنی، تولید کنسانتره و بارگیری محصول به ترتیب رشد ۲۶ درصدی، ۸ درصدی و ۱۱ درصدی را شامل می شود و در حوزه استخراج زغال سنگ خام، کاهش ۱۳ درصدی برنامه ناشی از دوره اورهال تجهیزات استخراج لانگوال است. ضمن اینکه در دوره اورهال، خوراک موردنیاز کارخانه زغالشویی از محل زغال سنگ استخراجی از کارگاه های نیمه مکانیزه و سنتی و همچنین خرید از معادن مجاور، تأمین خواهد شد.
مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس در پایان با اشاره به سوابق و تجارب این شرکت در بخش معدنکاری مکانیزه و استخراج زغال سنگ و همچنین با تأکید بر پتانسیل حوزه معدن برای کمک به توسعه صنعتی و اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار، اظهار امیدواری نمود که با نهایی شدن دسترسی به ذخایر جدید و همچنین با تسهیلات حمایتی که لازم است بویژه در بحث مالیات، بیمه، عوارض و حقوق دولتی به حوزه معدن ارائه گردد، بتوان از ظرفیت این بخش در توسعه اقتصادی و اجتماعی بهره برداری نمود.
در انتهای این گزارش، نمودارهای مقایسه عملکرد شرکت زغال سنگ پروده طبس در چهار محور حفریات معدنی، استخراج خام، تولید کنسانتره و بارگیری محصول، در حد فاصل سال های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹ ارائه می گردد.