×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

روابط‌عمومی آسیاتک همزمان با آغاز آبان، از شروع فروش بسته‌هایADSL  سه ماهه خود، تنها با پرداخت ماهیانه ۲۵ هزار تومان به مشترکان جدید خبر داد.

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط‌عمومی آسیاتک؛ این مجموعه در این کمپین که ویژه مشترکان جدید طراحی شده، سه بسته متنوع عرضه کرده است. مشترکان با خرید بسته ۶ ماهه آسیاتک، از ۲هزار گیگابایت حجم بین‌الملل با سرعت هشت مگ بهره‌مند خواهند شد. علاوه بر این، ۲ بسته سه ماهه، هزار و  ۳۰۰ گیگابایتی نیز، با ویژگی‌های زیر عرضه شده است:

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق وبسایت آسیاتک با بسته‌های کمپین ADSL «بهاری‌ترین هدیه پاییز» آشنا شوند و بسته موردنظر خود را خریداری کنند. همچنین از طریق تماس با خطوط رایگان ۹۰۰۰۰۰۰۰ و ۹۰۰۰۱۵۴۴ با کارشناسان آسیاتک مشورت کرده و بسته مناسب خود را خریداری کنند.

برای مطالعه جدیدترین تحلیل‌ها و رویدادهای اقتصادی، به سایت کیوسک خبر مراجعه کنید.