×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

جلسات اموال تملیکی برای تسهیل عرضه در بورس کالا

رئیس سازمان اموال تملیکی با ترسیم اولویت فروش اموال تملیکی در بورس کالا از هماهنگی ها برای تسهیل عرضه اموال این سازمان در بورس کالا خبر داد.

کیوسک خبر ـ به گزارش کالاخبر و به نقل از ایسنا، عبدالمجید اجتهادی، رئیس سازمان اموال تملیکی در مورد عرضه اموال این سازمان که قرار بود در بورس کالا انجام شود، نیز توضیح داد و گفت: این موضوع با ابلاغ قانون اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در دستور کار قرار گرفته است. بر این اساس باید اولویت فروش اموال تملیکی بورس کالا باشد، از این جهت مقدمات آماده و شیوه‌نامه تدوین و تصویب شد. جلساتی در وزارت اقتصاد برگزار و کارگزاران نیز انتخاب شدند.

اجتهادی با بیان اینکه به صورت آزمایشی برخی کالاها در بورس کالا عرضه شد، تصریح کرد: با توجه به این که این کالاها قاچاق هستند، خدمات پس از فروش ندارند و با برخی مسایل برای عرضه در بورس کالا مواجه هستند. تا کنون نیز بازخورد مشخصی نداشته اند.

برای مطالعه جدیدترین تحلیل‌ها و رویدادهای اقتصادی، به سایت کیوسک خبر مراجعه کنید.