×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

دوربین العالم به جزیره آرامش می‌رود

​شبکه العالم در مستند جدید خود جزیره «هندورابی» را به مخاطبان عرب زبان معرفی می‌کند.

به گزارش کیوسک خبر به نقل از ایلنا، محمد معین مقامی کارگردان این مستند، طبیعت بکر و زیبای جزیره هندورابی معروف به جزیره آرامش را در مستندی با نام «هندورابی» در قاب دوربین شبکه العالم نشانده است. 

«هندورابی» یکی از جزایر ایرانی خلیج‌فارس و از توابع بخش کیش شهرستان بندر لنگه در استان هرمزگان واقع در جنوب ایران بوده و در ۲۰ کیلومتری جزیره کیش واقع شده است و نزدیک به ۲۰۰ تن مردم بومی ساکن آنجا هستند. 

تصاویری از ساحل زیبا و آب فوق العاده شفاف جزیره هندورابی و نیز جاذبه‌های گردشگری این جزیره کوچک و نیز مصاحبه با مردم مهربان و بومی ساکن آن جزیره و نیز گردشگران و توریست‌ها بر جذابیت این مستند افزوده است. 

جزیره «هندورابی» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی محمد معین مقامی، تصویربرداری مهدی عاشوری، سید علی میرزا باقری و امیر حسین نائینی، تدوین نیما محسنی و روایت محمد لاجوردی، امشب ۱۸ آبان ساعت ۲۱ به وقت تهران به مدت ۲۵ دقیقه از شبکه العالم پخش خواهد شد. 

برای مطالعه جدیدترین تحلیل‌ها و رویدادهای اقتصادی، به سایت کیوسک خبر مراجعه کنید.