گروه : بانک و بیمه
جلسه ماهیانه بیمه دی با مسئولان قرارداد درمان صندوق بازنشستگی با هدف بررسی روند اجرای قرارداد، بازنگری مسائل و مشکلات موجود و بررسی میزان رضایتمندی بیمهشدگان از خدمات بیمه دی در سنندج برگزار شد.
به گزارش کیوسک خبر به نقل ازروابط عمومی بیمه دی در کردستان؛ در این نشست موضوعات مرتبط با نحوه ارائه خدمات درمانی، روند رسیدگی به درخواستها، مسائل و مشکلات موجود در فرآیند خدمترسانی و راهکارهای بهبود و تسهیل امور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
بررسی نقاط قوت و چالشهای موجود، شناسایی و رفع مشکلات و همچنین ارتقای کیفیت خدمات ارائهشده به بازنشستگان و بیمهشدگان از جمله موارد مورد تاکید در این نشست بود.
نمایندگان صندوق بازنشستگی با قدردانی از عملکرد بیمه دی، رضایت خود را از کیفیت خدمات و تعامل موثر این شرکت اعلام داشته و خواستار تداوم این همکاریها شدند. در همین راستا، طرفین با هدف افزایش رضایتمندی بیمهشدگان، بر مواردی نظیر بهینهسازی فرآیندهای اجرایی، تسریع در ارائه خدمات، پایش مستمر مسائل از طریق جلسات ماهانه و استفاده از بازخورد مستقیم بازنشستگان برای بهبود کیفی خدمات تأکید کردند.
برای مطالعه جدیدترین تحلیلها و رویدادهای اقتصادی، به سایت کیوسک خبر مراجعه کنید.
https://kioskekhabar.ir/?p=324414













