به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت؛ حیدرعلی نصر افزود: در آخرین ارزیابی کیفیت انواع نان سنگک، بربری، تافتون و لواش که در خرداد ماه انجام شد، نان سنگک نمره کیفیت ۸۶/۱۸، نان بربری نمره ۸۷/۸۲، نان تافتون نمره ۸۶/۱۱ و نان لواش نمره ۸۶٫۴۰ را به خود اختصاص دادند که نسبت به میانگین ماه گذشته (اردیبهشت)که ۸۶٫۲ درصد بوده، افزایش کیفیت دارد.
نصر اظهار کرد: کیفیت نان کشور در هر ماه از نمونههای نان استخراج میشود، که در خرداد ماه ۷۸۱ عدد از انواع نان سنتی توسط ادارات کل غله و خدمات بازرگانی استانها با استانداردهای نمونهگیری، نمونه برداری شده و پس از آزمایش، نمرههای کیفی آن به مرکز ارسال شدهاست.
وی روش نمونهبرداری و انجام آزمون را برای سنجش کیفیت را استاندارد شماره ۲۶۲۸ نانهای سنتی اعلام کرد.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=35934