×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

دولت فرانسه صدای مردم خود را بشنود

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه دولت فرانسه صدای مردم خود را بشنود، گفت: معترضان فرانسه منتظرند تا کلیپ دسته‌جمعی وزرای زن اروپایی را در حمایت از زنان معترض فرانسوی ببینند.

به گزارش کیوسک خبر، ناصر کنعانی در توئیتر نوشت: دولت فرانسه باید با مردم خود گفتگو کند و صدایشان را بشنود.

سخنگوی‬ دستگاه‬ دیپلماسی‬ افزود: ‬ ‏اینگونه خشونت ورزی، هیچ سنخیتی با نشستن بر کرسی درس اخلاق و موعظه به دیگران ندارد.

وی‬ تصریح‬ کرد: ‬‏همچنین معترضان فرانسه منتظرند تا کلیپ دسته‌جمعی وزرای زن اروپایی، استرالیایی و کانادایی را در حمایت از زنان معترض فرانسوی ببینند.

کنعانی بیان کرد: در خبرها آمده؛ معترضان فرانسوی شهرداری “بوردو” را به آتش کشیده و آتش‌نشانان به معترضان پیوسته‌اند.

به گزارش کیوسک خبر به نقل از مهر، وی با بیان اینکه آنانکه باد می‌کارند، طوفان درو می‌کنند، یادآور شد: ‏ما از تخریب و آشوب حمایت نمی‌کنیم، اما می‌گوییم؛ بجای آشوب آفرینی در دیگر کشورها، صدای مردم خود را بشنوید و از خشونت علیه آنان بپرهیزید.

برای مطالعه جدیدترین تحلیل‌ها و رویدادهای اقتصادی، به سایت کیوسک خبر مراجعه کنید.