×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال شایعه پیشنهاد ۹۵ میلیاردی به دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس را تکذیب کرد.

به گزارش کیوسک خبر ، حجت کریمی عصر یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا درباره شایعه پیشنهاد ۹۵ میلیاردی باشگاه استقلال به علیرضا بیرانوند، اظهار داشت: این اخبار حاشیه‌ای، به دور از واقعیت است و هیچ‌گونه ملاقاتی با بیرانوند نداشتم.

وی افزود: وقتی ملاقاتی صورت نگرفته است، طبیعتا پیشنهاد ۹۵ میلیاردی نیز در کار نیست و چنین پیشنهادی مطرح نشده است.

سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال اضافه کرد: باشگاه استقلال مذاکرات خود را با بازیکنان مورد نظر کادر فنی انجام می‌دهد و به طور حتم سعی خواهیم کرد تیم خوبی را ببندیم. با هر بازیکنی هم که به توافق برسیم به طور رسمی اعلام خواهیم کرد.

امروز برخی رسانه‌ها در خبری غافلگیرکننده از ملاقات سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال با بیرانوند و پیشنهاد آبی‌ها به دروازه‌بان پرسپولیس منتشر کردند.

برای مطالعه جدیدترین تحلیل‌ها و رویدادهای اقتصادی، به سایت کیوسک خبر مراجعه کنید.